5 Coses curioses sobre la conducció

En el post d’avui t’explicarem 5 coses ben curioses sobre la conducció… pren nota!

1. L’elecció del color i model del teu cotxe desvetlla trets de la teva personalitat

Els colors foscos s’associen a l’elegància o a l’estatus social, colors cridaners com el vermell o el groc estan associats a personalitats dinàmiques i juvenils. I tu, quina personalitat tens?

2. El temps que passem al volant al llarg de la nostra vida

Segons diversos estudis, el temps que passa un conductor de classe mitjana i amb cotxe propi al volant al llarg de la seva vida sobrepassa les 27.000 hores, o el que és el mateix, tres anys.

3. Maquillar-se al cotxe: una pràctica cara i perillosa

Compte! Fer servir el teu cotxe de tocador surt car: aprofitar un semàfor en vermell per a maquillar-se suposa multes de 200 euros i 2 punts del carnet per una imprudència evitable.

4. L’embús més llarg del món

La ciutat de Pequín, que l’any 2010 comptava amb 22 milions d’habitants, va registrar l’embús més llarg de la història: la carretera que uneix el Tibet a Pequín va superar les dues setmanes de trànsit completament paralitzat.

5. Els sistemes de control de creuer van ser inventats per un invident

Aquest sistema de control de creuer va ser inventat en 1950 per Ralph Teetor, un home que mai va poder conduir perquè era completament cec. Com va succeir? La inspiració li va arribar en percebre en els conductors, estant de copilot, com disminuïen la velocitat quan parlaven, i acceleraven mentre escoltaven. Això li va portar a crear un dispositiu de control de velocitat automàtic més conegut com a sistema de creuer

Al blog d’Autoescola Sant Feliu et continuem informant sobretot allò que tant ens apassiona: un món sobre 4 rodes. Fins la propera!