Fase 1: Per a què es podrà utilitzar el cotxe?

Els desplaçaments en vehicle privat tornen a estar permesos. Es podrà utilitzar el cotxe per a realitzar totes aquelles activitats que estaran permeses a la Fase 1.

Cal tenir en compte que els vehicles privats podran anar plens, sempre que totes aquestes persones que ocupin les places visquin dins del mateix domicili. En cas de no ser així, només podran ocupar dues places per cada fila de seients.

Això suposa que es pot fer ús del vehicle per a:

  • Acudir a casa d’un familiar, sempre que visqui a la mateixa província i que aquesta trobada no superi un màxim de 10 persones.
  • Acudir al supermercat, centre sanitari, lloc de treball… (com fins ara).
  • Acudir a la perruqueria.
  • Desplaçament a bars o terrasses (recordem que aquestes no poden superar el 50% de l’aforament), cinemes, botigues, etc.
  • Acudir a instal·lacions que permetin la pràctica esportiva a l’aire lliure, com per exemple, tennis o pàdel.

Quan podré anar a una altra província?

El desplaçament entre províncies no està permès fins que no finalitzi el període de transició cap a la nova normalitat. Això seria, després de la Fase 3, al juny. Podran realitzar-se desplaçaments per causes justificades com a treball presencial inevitable o una altra causa de força major i degudament justificada.

A poc a poc reprenem la nostra rutina. Una nova normalitat a la qual haurem d’acostumar-nos. Moltes coses hauran canviat, unes altres no. Continuem insistint: molta precaució al volant… el cotxe no és un virus però qualsevol imprevist pot ser igual de letal.

Molts ànims a tots, aviat tornarem a obrir portes!

Autoescola Sant Feliu - Desplaçaments en cotxe Fase 1