El nou cotxe xinès que protegeix als ocupants contra el coronavirus

Geely ha llançat un nou SUV híbrid a la Xina, amb una funcionalitat que purifica l’aire i protegeix als ocupants de virus i bacteris com el coronavirus.

Es tracta del nou Geely Icon

Autoescola Sant Feliu | Geely Icon

Geely Icon

Interior dissenyat a Barcelona!

El seu interior és fruit del treball de l’estudi de disseny que Geely té a Barcelona, i criden l’atenció detalls com la barra al seient del passatger (més pròpia de vehicles tot terreny) o el símbol de l’infinit de les sortides d’aire frontals.

Aquestes sortides no només destaquen pel seu disseny, sinó per una de les funcionalitats estrella de l’Icon: el seu sistema de purificació de l’aire intel·ligent, IAPS. En conjunció amb el sistema d’aire condicionat, el IAPS és capaç de filtrar elements no desitjats de la cabina del cotxe.

Protecció contra coronavirus

D’aquesta manera, l’aire que respirem a l’interior serà molt més net que a  l’exterior, l’IAPS no només elimina impureses i “elements nocius” i contaminants, sinó que també elimina bacteris i virus.

L’Icon també suposa un pas important en qüestió de conducció autònoma. Inclou un conjunt de cinc càmeres d’alta definició i 12 radars ultrasònics, per al seu propi sistema de conducció intel·ligent.

Autoescola Sant Feliu | Geely Icon

Geely Icon

No arriba a ser un cotxe autònom complet, però si que té control de creuer, manteniment de carril, frenada d’emergència, aparcament amb un botó, i més. També s’inclou una càmera de 360 graus, que permet eliminar completament els punts cecs.

Ja veus, enginys on els hagi, des d’Autoescola Sant Feliu continuem dient ben alt i clar que la millor prevenció és una conducció responsable. Sigui o no en un cotxe anti-virus.