Apps al volant

Abans de res… prohibit totalment l’ús del mòbil al volant!!

Dit això, avui t’acostem algunes apps que et poden interessar abans o en els descansos del teu trajecte.

I és que, en els últims anys, les noves tecnologies han facilitat els desplaçaments amb cotxe. Gràcies a les diferents aplicacions disponibles, es pot conèixer al moment l’estat del trànsit, el recorregut més curt per a arribar a un destí o on se situen les gasolineres més barates.

Farem un repàs a apps útils per a conductors

Abans d’entrar de ple en aquestes apps útils per a conductors, cal assenyalar que la DGT compta amb una app oficial disponible per a iOs i Android. Dona la possibilitat de crear rutes i estar al corrent de les incidències del trànsit al minut. A més, permet accedir a les càmeres oficials de trànsit, informa de la localització dels radars i disposa d’accés directe al telèfon d’urgències 112.

Waze

Denominada la primera xarxa social de trànsit presenta unes prestacions que la fan molt recomanable per als professionals de l’automoció. Té navegador, comunica el trànsit en temps real, compta amb indicacions de carrers i dona la possibilitat d’accedir a la seva nombrosa comunitat d’usuaris.

Max Speed

Parlem d’una app que, en realitat, és una mena d’ordinador de bord que recopila i mostra la velocitat que porta el cotxe. Només està disponible per a dispositius Apple.

Drive Smart

Presenta consells per a millorar l’habilitat al volant i optimitzar l’ús del cotxe. De moment únicament es pot descarregar en dispositius Android.

Gasolineres d’Espanya

Una altra app imprescindible, i més actualment. Permet consultar les estacions de servei prop d’una ubicació (per preu, distància, o en un mapa) i el preu del combustible en cadascuna d’elles per a trobar les més barates. Inclou preus per a gasolina 95, gasolina 98, dièsel, dièsel millorat, gasoil B, gasoil C, biodièsel, bioetanol, GLP, GNC i gasolina 95 sense protecció.

Canary

Es tracta d’una app perquè els pares puguin controlar com condueixen els seus fills. Envia notificacions en el cas que aquests emprin el telèfon mòbil mentre estan conduint, el mateix que si superen el límit de velocitat que s’hagi configurat. A més, permet establir un límit geogràfic perquè, si és superat, s’enviï una alerta.

Coyote

Finalitzem amb una app clàssica per a la millor conducció, Coyote, que està associada amb l’expert de la navegació internacional Here, que concep mapes de navegació GPS del món des de fa 30 anys. Possibilita optimitzar trajectes i evitar embussos. Visualitza en 3D els edificis de voltant i informa, de manera legal, dels radars fixos, mòbils, de tram, de semàfor, de cinturó i mòbil que es poden trobar al llarg d’un trajecte.

Recorda… aquestes i qualsevol app, sempre descarregar-la abans de posar-te al volant.

Tecnologia a l’abast de la nostra mà… però amb total seguretat!

Autoescola Sant Feliu - Blog - Apps al volant

Autoescola Sant Feliu